Starterscursus

Let op: vanwege de coronamaatregelen worden er voorlopig geen starterscursussen gegeven.

Wil jij ook leren boogschieten? Een paar keer per jaar starten we een cursus om je de basisprincipes van het handboogschieten bij te brengen. Je leert niet alleen de basis schiettechniek, maar ook over de wedstrijdvormen, geschiedenis en etiquette. De cursus is, behalve een opstap om door te gaan met het schieten met een recurveboog, een basis voor alle disciplines binnen de handboogsport. Wil je doorgaan met boogschieten maar dan met een compoundboog of traditioneel hout? Ook dan kunnen we je hierbij op weg helpen. De cursus wordt op op zondagmorgen gegeven van 10:00 tot 11:30 en bestaat uit 4 lessen. Kijk voor de precieze data in de Kalender.

De kosten voor deze starterscursus bedragen € 40,- te betalen vóór aanvang. Voor materiaal hoef je niet te zorgen, dit krijg je gedurende de cursus van ons te leen. Na de cursus beslis je of je lid wilt worden van onze vereniging en in welke discipline je verder wilt.

Er is veel belangstelling voor de cursus waardoor het mogelijk is dat je op een wachtlijst geplaatst wordt. Als je je inschrijft nemen we zo snel mogelijk contact met je op met meer informatie. Ook geoefende schutters kunnen zich als lid aanmelden. Onze gediplomeerde trainers zullen tijdens de kennismaking beoordelen of je schietvaardigheid voldoende is om zonder cursus te starten.

archeryworldmay68comic4