Veel medailles in 25m1pijl-competitie

MWm0314_256-2_cr2Deze week kwam er een eind aan de reguliere 25m1p-competitie en de schutters van Prins Bernhard hebben gegrossierd in medailles.

Goud was er voor Özlem Aytug in Dames Klasse 3, voor Marc van Wijk in Heren Klasse 3 en voor Huib Baars in Heren Masters Klasse 4. In de Heren Klasse 1 was er zilver voor Julle Vos, in Klasse 2 zilver en brons voor respectievelijk  Alex Heijmans en Michiel Sebregts. Arthur van Kan won het zilver in de Heren Masters Klasse 1.

Bij de Veteranen wonnen Kris van Olmen (Dames Vet. Klasse 2) en Eugene du Long (Heren Vet. Klasse 3) ook goud, brons was er hier voor Willy de Laat bij de Heren Klasse 4.

Ook bij de jeugd viel er veel te juichen. Mitchell Broeren won goud in de Cadetten Klasse 1, gevolgd door Rik Heijmans met zilver. De Cadetten Klasse 2 werd gewonnen door Conrad Deenen, goud dus ook voor hem. Zilver was er ook voor Adam van den Elshout bij de Aspiranten 11-12j.

Bij de teams werd Prins Bernhard 2 kampioen in de Klasse D. Team 1 moest in de Ere-Klasse DVS uit Rosmalen voor laten gaan.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde competitie waarin met name de jeugd veel progressie heeft laten zien. Dat belooft mooie dingen voor de toekomst.

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie