Deze week laatste ronde 25m1p-competitie

logonhbDeze week vindt voor de teams van onze vereniging de laatste ronde plaats van de 25m1p competitie. Het eerste team schiet zijn wedstrijd morgenavond bij DVS in Rosmalen samen met de restschutters, het tweede team schiet thuis. De jeugd, zoals gebruikelijk deze competitie, vrijdag bij Constantia.

Voor de teams, maar ook voor de meeste individuele schutters is het vooral een kwestie van positie consolideren. Het eerste team kan DVS nauwelijks nog inhalen in de strijd om het Ere-Klasse kampioenschap van onze regio, en op rayonniveau is de zesde plaats zo goed als zeker. Het tweede team kan de winst in de Klasse D niet meer ontgaan.

Individueel staan er veel schutters op medailleposities; met name bij de jeugd gaan onze jonge schutters enorm goed. Het is in dat opzicht jammer dat er in sommige klassen maar weinig schutters meedoen, waardoor de goede prestaties niet helemaal de glans krijgen die ze wel degelijk verdienen.

Iedereen in ieder geval veel succes deze week!

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie