19 April: Open Dag tijdens de start van de Nationale Sportweek

NSW_logo_fcZaterdag 19 april vindt in Roermond en verder landelijk op duizenden locaties de start plaats van de Nationale Sportweek. Op die datum organiseert Prins Bernhard een Open Dag in en rond zijn accommodatie op het historische Fort Orthen aan de Ketsheuvel in ‘s-Hertogenbosch.

Tussen 10.00 en 15.00 is iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met handboogschieten, een sport die door alle leeftijden uitstekend te beoefenen én te leren is. Ook voor minder-validen is de sport zeer geschikt.

Voor de jongste jeugd zijn er aangepaste (veilige) bogen beschikbaar met het zogenaamde “hit&miss” spel. Tieners, volwassenen en senioren kunnen onder begeleiding van ervaren schutters zelf proberen de roos te raken. Uiteraard zullen er ook demonstraties en uitleg gegeven worden.

Alle leden worden opgeroepen om die dag in clubkleding aanwezig te zijn en te zorgen voor de gezellige sfeer zoals we die gewend zijn. Het thema van de Nationale Sportweek dit jaar is "Ik neem je mee", om het belang van vriendschap in de sport te benadrukken. Dus neem je vrienden, familie, buren en collega's mee en laat ze zien wat handboogschieten nou precies inhoudt. Tot dan!

 

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie