Nieuwe website

Nu onze vereniging goed in de lift zit werd het tijd voor een nieuwe website. Uiteraard bedanken we Maikel en Wilco voor het ontwikkelen en bijhouden van de oude. Deze nieuwe site biedt meer mogelijkheden; zo is er een uitgebreidere kalender, een nieuwsarchief, de mogelijkheid om op nieuwsberichten te reageren, direct inschrijven voor wedstrijden of speciale evenementen, integratie van onze social media kanalen en komt er een beter fotoarchief.

Een goede site is nooit af dus er zullen ongetwijfeld nog dingen toegevoegd worden. Mocht je ideeën hebben, laat ze dan gerust weten. En vergeet ook niet om af en toe op onze Facebook of Twitter pagina te kijken.

 

,

2 Responses to Nieuwe website

  1. Annemarie Putters 3 mei 2013 at 10:11 #

    mooie foto’s van zo te zien een echte gezellige dag. nu met zijn alle op naar de 40 en 50 jaar!! alsnog allemaal gefeliciteerd.
    (nu snap ik ook dat de buiten verschieting niet doorgaat? jullie hebben hem al gehad.) groetjes, Annemarie.

  2. Sander Keuzenkamp 27 maart 2018 at 12:49 #

    Mooie website, dit goed in elkaar. Hier kunnen veel verenigingen nog wat van leren.

Geef een reactie