Geslaagde viering 30-jarig bestaan

MWm0413_2545169e2c46bdca.jpgGisteren was het dan zover; enigszins verlaat vierde Prins Bernhard zijn 30-jarig bestaan. Het organisatiecomité (Roland, Alex, Thomas en Caitlin) had een leuke dag in elkaar gedraaid. 's-Middags waren alle leden aanwezig in clubtenue om deel te nemen aan een schietparcours. Iedereen kon zijn eigen boog thuis laten, aangezien er geschoten werd met dingen als een handkruisboog, een blaaspijp, een luchtbuks en katapult. Op sommige banen was wel een boog nodig maar daar werd met onze clubbogen geschoten.

Voorafgaand aan de "wedstrijd" werd er in het clubhuis een display onthuld met medailles en schilden die afkomstig zijn uit het oude clubhuis. Veel dingen zijn verloren gegaan tijdens de brand, maar deze zaken zijn uit de restanten gered en gerestaureerd. Een mooi stukje geschiedenis is terug in het clubhuis.

's-Avonds was iedereen weer terug in normale kleren voor de feestavond in het Nico Schuurmanshuis. Na een zeer uitgebreid buffet volgde het hoogtepunt van de avond: alle aanwezigen werden opgedeeld in 3 teams om tegen elkaar te strijden in Ik Hou Van Brabant. Het blauwe team onder aanvoering van Lisa bleek uiteindelijk het meest van Brabant te weten. Al met al was het een zeer geslaagde dag, bedankt iedereen en vooral het organisatiecomité!

Kijk in het fotoalbum en bij  Ik Hou Van Brabant voor de foto's van gisteren, er komen er nog meer bij.

, ,

2 Responses to Geslaagde viering 30-jarig bestaan

  1. Michiel 15 april 2013 at 22:11 #

    En vergeet ook niet de medailleregen voorafgaand aan de “wedstrijd”. Dit jaar zijn er veel prijzen gewonnen door onze club in de competitie!

  2. Özlem 15 april 2013 at 23:03 #

    Yes, indeed!

Geef een reactie